Tuesday, January 8, 2013

ngigau

aku tgh buat keje office yang pending since last week. Anas and Fatimah were both sleeping. DH downstairs with his game. oh heck he has his games and I have my hipster mama thing. ok sudah tergelincir dari topik. It was around 1.45am. Then tiba tiba boleh Anas Imran mengigau "nak boat nak boat" aku ingat takat tuh ja, tiba tiba dia bangun, "nak boat". aku nak gelak pun kesian. aku cam suh ja dia tido balik. dia macam blur gila.

nih sah sah ikut perangai aku. suka ckp dlm tidur. bangun macam tuh pun aku pernah. bukan takat bangun jer, aku panjat orang tidur sebelah aku, end up in the other side. haa ko mampu? kannn. pastuh aku dok kutuk-kutuk Fatimah tidur lesak. orang Kelantan panggil tidur buas. semua ikut perangai aku. aku dah cakap dah, gene aku ni kuat, itu yang perangai aku lebih. haha ftw lah. nah tgk budak kecik 2 bulan ni tidur macam mana? kurang sopan kan?

No comments: